Dé boekhouder voor Den Haag en omstreken:

De meeste ondernemers in de regio Den Haag kiezen voor ons all-in boekhoudpakket, omdat dit pakket een invulling geeft aan al je behoeftes. We stemmen het administratie pakket exact af op de behoeftes van jouw bedrijf.

Ook als je bedrijf niet in Den Haag is gevestigd, maar bijvoorbeeld in Leiden, Delft, Rijswijk, Zoetermeer of Wassenaar ben je naturlijk van harte welkom bij Fin4you.

Wij komen graag naar je toe om tijdens het eerste intakegesprek te zien hoe we onze diensten exact kunnen matchen aan jouw administratieve behoeftes.

We begrijpen dat je (net als wij) altijd druk in de weer bent met je bedrijf. Als modern boekhoudkantoor vinden wij het belangrijk om flexibel te zijn, daarom kunnen we ook een afspraak bij je inplannen na 18.00 hr of zelfs in het weekend.

Kortom: Wil jij je boekhouding perfect op orde hebben? neem contact met ons op. We maken graag tijd voor je vrij!

Financiële administratie in de regio Den Haag:

Wij verzorgen de overstap naar ons boekhoudpakket zonder dat je jezelf daar zorgen over hoeft te maken. Onze moderne programma’s zorgen ervoor dat alles naadloos op de nieuwe situatie van Fin4you aansluit

We maken een automatische bankkoppeling voor je aan en verwerken op deze manier je kas/bank/giro mutaties. Je verkoop facturen worden gedigitaliseerd, zodat je ook daar bijna geen omkijken meer naar hebt.

Wanneer je personeel in idenst hebt verzorgen we ook de loonstroken voor je en kunnen we deze administratie voor je digitaliseren. Op deze manier heb je ook gelijk een mooi sluitende personeelsadminsitratie.

Natuurlijk doen wij de aangiftes voor de BTW en de aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers.Ieder jaar maken wij de jaarrekening van je bedrijf voor je op, zodat je keurige cijfers paraat hebt voor o.a. de belastingdienst.

Voordelen uitbesteden boekhouding:

Wij zijn gespecialiseerd in het doen van bedrijfs boekhoudingen voor het MKB. Hoe klein of hoe groot je bedrijf ook is: Wij kennen de regels waar je voordeel uit kunt halen!

Een goede boekhouder verdient zich altijd weer terug! Wanneer je namelijk véél minder tijd in je boekouding hoeft te steken, kun je jezelf beter focussen en je bedrijf efficiënter draaien.

Wannneer je soms door de bomen het administratieve bos niet meer ziet, kun je beter laten ontzorgen door Fin4you! Wij doen niet alleen de boekouding en je aangiftes, maar geven je ook het benodigde inzicht in je eigen bedrijf.

Je maakt veel uren op de werkvloer en er blijft weinig tijd over voor de administratie. Fin4you helpt je uit de brand en verzorgt keurig en op tijd de BTW aangiftes, de belasting aangifte en de jaarrekening.

Belastingtechnisch leveren wij meer op dan we kosten én je bent een stress-factor kwijt wanneer je de boekhouding aan Fin4you uitbesteed!

Valkuilen voor de bedrijfsadministratie

Winst is géén synoniem voor cash, ook al wordt dat veel gedacht. Wanneer je een goede cashplanning bijhoud, voorkom je veel problemen.

Drukte in de onderneming kan veroorzaken dat er achterstand in de administratie ontstaat en niet tijdig belastingaangifte wordt gedaan, hierdoor riskeer je flinke boetes.

Tegen beter weten in geloven dat boekhouden zónder de productie van een jaarrekening ook wel voldoende is.

Goedbedoelde raad van collega’s of vrienden: Vergeet niet dat (hoe goed bedoelt het advies ook is) het niet altijd op jou van toepassing is.

Als ondernemer kun je aanspraak maken op een heleboel regelingen/kortingen en aftrekposten. Wanneer je niet 100% op de hoogte bent ga je te veel belasting betalen.

De beruchte blauwe envelop valt op de mat en er moet binnen een maand een aanzienlijk bedrag aan belasting betaald worden. Ondertussen is dit bedrag al opgegaan aan andere uitgaven.

ALL-INN pakket:
  • Intakegesprek
  • Overstap service
  • Debiteuren administratie
  • Crediteuren administratie
  • *Salaris administratie
  • Kas/bank mutaties
  • Belasting aangiftes
  • Financiële cijfers
  • Begeleiding & advies
  • Tot 250 handmatige boekingen per maand
den-haag-accountant-modern
den-haag-administratie-uitbesteden
Werkwijze:

Wanneer je de informatie aanvraag verstuurt, nemen wij op korte termijn contact met je op.
Tijdens de telefonische kennismaking, zullen wij vast e.e.a. over je bedrijf vragen en plannen een datum in om bij je op bezoek te komen.

We zullen je vragen om wat zaken voor te bereiden, zodat we tijdens het eerste gesprek op locatie een goed inzicht krijgen over je bedrijf, de branche waar je in zit etc. We spreken samen door waar voor jou de knelpunten op administratief gebied liggen en spreken samen door hoe we daar een mooie invulling aan kunnen geven.

Achtereenvolgens kunnen wij direct voor je aan de slag gaan.

Informatie aanvraag