den-haag-administratie-financieel
ZZP-boekhouding-den-haag
Salaris Administratie uitbesteden
  • Bij Administratiekantoor Fin4you draait het allemaal om het aangenamer maken van het leven van de ondernemer. Daar hoort ook de salarisadministratie bij. We verzorgen maandelijks de loonstroken en zorgen ervoor dat de administratie geheel gedigitaliseerd wordt.
  • Wanneer je al een administratie pakket bij Fin4you hebt lopen, komen de kosten per loonstrook neer op slechts € 25,- (excl.BTW) per maand per loonstrook. Het grote voordeel is dat je precies weet waar je aan toe bent en niet achteraf een rekening krijgt voor allerlei onduidelijke werkzaamheden.
 
  • Maandelijks komt de verloning om de hoek kijken, reserveringen voor vakantiegelden, loonheffingen etcetera. Fin4you kan je uit de brand helpen door de loonadministratie voor je over te nemen. /li>
  • Wij verzorgen je loonadministratie volgens de daarvoor geldende eisen. Op basis van de salarisadministratie verstrekken wij ook de verschillende (financiële) overzichten. Uiteraard ontvangen je medewerkers periodiek een loonstrook en verzorgen wij de jaaropgave. Naast de aangifte naar het pensioenfonds, verzorgen wij ook per periode de aangifte loonheffing en verzenden deze tijdig aan de belastingdienst.
 
  • Wanneer je personeel in dienst hebt, ben je door de overheid verplicht om ook een loonadministratie bij te houden. Helaas is dat best een ingewikkelde taak, die wij graag van je overnemen.
  • Waneer je de salarisadministratie aan ons uitbesteed kom je niet voor verrassingen te staan bij een (tussentijdse) controle door de belastingdienst.
  • Een veel gehoorde term is: Hoe meer personeel, hoe meer zorgen. Met Fin4you voor je loonadministratie heb je weer een zorg minder!
 
  • Ben jij ondernemer en baal je ook zo van de tijd en energie die je kwijt bent aan je personeelsadministratie? Heb je het te druk met je werk, of merk je dat je niet altijd op de hoogte bent van de laatste regels?
  • Als ondernemer heb je te maken met verschillende regelgevingen voor je personeel, het is vaak lastig om dit zelf goed toe te passen. De wet- en regelgeving wijzigt aanhoudend. Hierdoor is het bijna onmogelijk om correct je eigen personeelsadministratie te doen en op de hoogte te zijn van diverse wet- en regelgevingen.
Superfin4you3
Loonadministratie uitbesteden:

Ben je geïnteresseerd om je loonadministratie uit te besteden? Vul dan de informatie aanvraag in en verstuur deze naar ons.

We nemen op korte termijn contact met je op. Wij zijn zeer flexibel in de samenstelling van onze diensten, zodat we ook jou snel uit de brand kunnen helpen!

Informatie aanvraag