Je complete boekhouding uitbesteden:

Wanneer je helemaal geen omkijken naar je boekhouding wilt hebben en 100% ontzorgd wilt worden, kies je voor ons Extra-pakket. Je kunt dit zien als een ALL-you-can-eat pakket, omdat wij alles waar je tegen aan loopt voor je afhandelen.

Ook als je bedrijf niet in Den Haag is gevestigd, maar bijvoorbeeld in Leiden, Delft, Rijswijk, Zoetermeer of Wassenaar komen we graag naar je toe!

Wanneer je besloten hebt om ons Extra-pakket te gaaan gebruiken, nemen we met regelmaat en op afgesproken tijdstippen contact met je op om je ergens aan te herinneren en je updates door te geven.

We kunnnen, wanneer je dat wilt, ook je debiteuren bewaking doen en correspondentie aan derden doorvoeren en je jaarrekening bespreken.

Kortom: Wil jij je absoluut geen zorgen meer over je boekhouding maken? neem contact met ons op. We maken graag tijd voor je vrij!

Zorgeloze financiële administratie:

Wij verzorgen de overstap naar ons boekhoudpakket zonder dat je jezelf daar zorgen over hoeft te maken. Van Debiteuren tot en met crediteuren en van tussentijdse jaarcijfers tot en met belastingaangiftes, alles compleet geregegeld.

We maken een automatische bankkoppeling voor je aan en verwerken op deze manier je kas/bank/giro mutaties. Je verkoop facturen worden gedigitaliseerd, zodat je ook daar bijna geen omkijken meer naar hebt.

Wanneer je personeel in dienst hebt verzorgen we ook de loonstroken en voorzien wij in een mooi sluitende digitale personeelsadminsitratie. Wanneer je dat wenst voeren wij ook de bedrijfscorrespondentie voor je door.

Natuurlijk doen wij de aangiftes voor de BTW en de aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers.Ieder jaar maken wij de jaarrekening van je bedrijf voor je op, en bespreken deze uitvoerig met je. Op deze manier weet je hoe je bedrijf ervoor staat en wat je het volgend boekjaar voor mogelijkheden hebt.

Uitbesteden complete boekhouding:

Wij zijn gespecialiseerd in het doen van bedrijfs boekhoudingen voor het MKB. Hoe klein of hoe groot je bedrijf ook is: Wij kennen de regels waar je voordeel uit kunt halen!

We voeren niet alleen je boekhouding, maar volgen ook je debiteuren en crditeuren op. Wanneer er een factuur van je inkoop of verkoop over-date gaat, krijg je van ons een seintje. Indien gewenst, nemen wij zelfs uit jouw naam contact op en voeren de correspondentie.

Wannneer je totaal ontzoergd wilt worden, kies je voor Fin4you! Wij doen niet alleen de boekouding en je aangiftes, maar geven je ook het benodigde inzicht in je eigen bedrijf.

Je maakt veel uren op de werkvloer en er blijft weinig tijd over voor de administratie. Fin4you helpt je uit de brand en verzorgt keurig en op tijd de BTW aangiftes, de belasting aangifte en de jaarrekening.

Belastingtechnisch leveren wij meer op dan we kosten én je bent een stress-factor kwijt wanneer je de boekhouding aan Fin4you uitbesteed!

Valkuilen voor de bedrijfsadministratie

Winst is géén synoniem voor cash, ook al wordt dat veel gedacht. Wanneer je een goede cashplanning bijhoud, voorkom je veel problemen.

Drukte in de onderneming kan veroorzaken dat er achterstand in de administratie ontstaat en niet tijdig belastingaangifte wordt gedaan, hierdoor riskeer je flinke boetes.

Tegen beter weten in geloven dat boekhouden zónder de productie van een jaarrekening ook wel voldoende is.

Goedbedoelde raad van collega’s of vrienden: Vergeet niet dat (hoe goed bedoelt het advies ook is) het niet altijd op jou van toepassing is.

Als ondernemer kun je aanspraak maken op een heleboel regelingen/kortingen en aftrekposten. Wanneer je niet 100% op de hoogte bent ga je te veel belasting betalen.

De beruchte blauwe envelop valt op de mat en er moet binnen een maand een aanzienlijk bedrag aan belasting betaald worden. Ondertussen is dit bedrag al opgegaan aan andere uitgaven.

ZZP pakket:
  • Intakegesprek
  • Overstap service
  • Debiteuren administratie
  • Crediteuren administratie
  • Salaris administratie
  • Kas/bank mutaties
  • Belasting aangiftes
  • Financiële cijfers
  • Begeleiding & advies
  • Onbeperkt aantal handmatige boekingen per maand
den-haag-accountant-modern
den-haag-administratie-uitbesteden
Werkwijze:

Wanneer je de informatie aanvraag verstuurt, nemen wij op korte termijn contact met je op.
Tijdens de telefonische kennismaking, zullen wij vast e.e.a. over je bedrijf vragen en plannen een datum in om bij je op bezoek te komen.

We zullen je vragen om wat zaken voor te bereiden, zodat we tijdens het eerste gesprek op locatie een goed inzicht krijgen over je bedrijf, de branche waar je in zit etc. We spreken samen door waar voor jou de knelpunten op administratief gebied liggen en spreken samen door hoe we daar een mooie invulling aan kunnen geven.

Achtereenvolgens kunnen wij direct voor je aan de slag gaan.

Informatie aanvraag