De oplossing voor ZZP’ers in Den Haag:

Als ZZP’er ben je al de hele dag druk met de dingen waar je goed in bent. Vaak komt dan s’avonds of in het weekend de administratie nog eens om de hoek kijken. Fin4you kan je hierbij bijna helemaal ontzorgen, zodat je jezelf nog beter op de kerntaken binnen je bedrijf kunt richten!

Je kunt bij Fin4you altijd rekenen op een goede begeleiding en vakkundig advies! Je kunt ons bijvoorbeeld onbeperkt per mail om advies vragen en ook na 18.00 hr of in het weekend bereiken.

Kortom: Ben je ZZP’er en wil je graag je financiële administratie uitbesteden? Kies dan voor ons ZZP pakket! Sluiten de diensten van ons ZZP-pakket niet helemaal aan bij jouw speciefieke behoefte? Geen probleem! We passen graag ons pakket voor je aan. Neem contact met ons op:

We maken graag tijd voor je vrij om alles haarfijn uit te leggen.

Financiele administratie voor ZZP’ers:

Wanneer je besluit om je financiële administratie aan ons uit te besteden willen wij tijdens het eerste gesprek je bedrijf eerst wat beter leren kennen. Wanneer we namelijk een en ander over je bedrijf weten kunnen we de administratie professioneel inrichten en exact op jouw situatie afstemmen. Dat doen we aan de hand van een intake gesprek, waarna we de overstap van je administratie geheel verzorgen.

Wij stellen verkoopfacturen voor je op en verwerken deze ook. Daarnaast kunnen wij de facturen voor je digitaliseren, zodat je er bijna geen omkijken meer naar hebt.
We verwerken ook je uitgaven aan de hand van het uitgavenoverzicht en digitaliseren je inkoopfacturen en bonnen.
We maken een automatische bankkoppeling voor je aan en verwerken op deze manier je kas/bank/giro mutaties.

Natuurlijk doen wij ook de aangiftes voor de BTW en de aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers.
Ieder jaar maken wij de jaarrekening van je bedrijf voor je op, zodat je keurige cijfers paraat hebt voor o.a. de belastingdienst.

Financiele administratie uitbesteden: de voordelen

Bij Fin4you wordt je geheel ontzorgd! Zelf je administratie correct bijhouden vraag tijd, die weer ten koste van het genereren van omzet gaat.

Drukte in het bedrijf gaat vaak gepaard met een achterstand in de administratie, waardoor de belastingaangiftes niet correct gedaan kunnen worden. Fin4you houdt alles tijdig voor je in de gaten, daarmee voorkom je boetes en bespaar je geld.

Samen met Fin4you houdt je het inzicht op hoe het economische verkeer functioneert binnen je bedrijf, zodat je op het juiste moment de juiste beslissingen kan nemen.

Je bent wettelijk verplicht om een goede adminsitratie bij te houden. Fin4you houdt je “aan de hand” en zorgt ervoor dat je aan alle wettelijke eisen voldoet. Je voorkomt hierdoor boetes en risico’s door ontbrekende kennis als je alles zelf wilt doen.

Fin4you zorgt ervoor dat je minder tijd aan je administratie hoeft te besteden en je jezelf nog meer kunt richten op de kerntaken van je bedrijf!

Financiele administratie zelf doen: de valkuilen

Er wordt vaak gedacht dat het inschakelen van een goede administratieve en fiscale intermediar geld kost. Het tegendeel is juist waar: Het levert juist vaak geld op!

De hype van het online boehouden: Door via internet te gaan boekhouden, wordt het er (zonder boekhoudkundige ondersteuning) niet veel makkelijker op.

Tegen beter weten in geloven dat boekhouden zónder de productie van een jaarrekening ook wel voldoende is.

Goed bedoelde raad van collega’s of vrienden: Vergeet niet dat (hoe goed bedoelt het advies ook is) het niet altijd op jou van toepassing is.

Ook kleinere zelfstandigen met grote winst, kunnen vaak óók buiten de fiscale heffing blijven!

Vaak wordt er geen pensioen opgebouwd: Gebruik de oude dag reserve voor ondernemers.

ZZP pakket:
  • Intakegesprek
  • Overstap service
  • Debiteuren administratie
  • Crediteuren administratie
  • Kas/bank mutaties
  • Belasting aangiftes
  • Financiële cijfers
  • Begeleiding & advies
  • Tot 50 handmatige boekingen per maand
den-haag-accountant-modern
den-haag-administratie-uitbesteden
Werkwijze:

Wanneer je de informatie aanvraag verstuurt, nemen wij op korte termijn contact met je op.
Tijdens de telefonische kennismaking, zullen wij vast e.e.a. over je bedrijf vragen en plannen een datum in om bij je op bezoek te komen.

We zullen je vragen om wat zaken voor te bereiden, zodat we tijdens het eerste gesprek op locatie een goed inzicht krijgen over je bedrijf, de branche waar je in zit etc. We spreken samen door waar voor jou de knelpunten op administratief gebied liggen en spreken samen door hoe we daar een mooie invulling aan kunnen geven.

Achtereenvolgens kunnen wij direct voor je aan de slag gaan.

Informatie aanvraag